Slotenmaker provincie Vlaams-Brabant

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in Vlaams-Brabant? Wij helpen u graag. Onze slotenmakers zijn expert in het monteren en vervangen van sloten. Dankzij onze hulpdienst kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week gebruik maken van de slotenmaker. Indien gewenst kan onze slotenmaker vaak binnen 30 minuten in uw woonplaats in de regio Vlaams-Brabant verschijnen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor: noodafsluitingen, voorzorgsmaatregelen tegen diefstal en het vervangen van sloten. 

Onze slotenmaker vervangt uw sloten of opent uw deur zonder schade in Vlaams-Brabant

Bij de slotenmakersunie bent u verzekerd van een gediplomeerde slotenmaker tegen een scherpe prijs. Een slotenmaker nodig en geen geld? Geen probleem: onze slotenmakers zijn altijd voorzien van geldautomaten. U kunt dus gemakkelijk met een pinpas betalen. Onze slotenmakerservice krijgt gemiddeld een 9.0 van onze klanten.

Gecertificeerde slotenmaker in de provincie Vlaams-Brabant

Onze slotenmakers zijn gespecialiseerd in het openen van deuren, het vervangen en repareren van sloten en het herstellen van diefstalschade. Ook bij het repareren van sloten en het monteren van inbraakwerende sloten maakt u gebruik van onze voordelige tarieven. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend. Onze spoed slotenmakers zijn na uw telefoontje binnen 20 minuten ter plaatse om u zo snel mogelijk te helpen met uw sloten. Kies hieronder de plaats waar u assistentie wenst. Of bel direct: 0490647135

Buitengesloten 

Als u bent buitengesloten of is de sleutel in het slot afgebroken. Wij helpen u snel weer naar binnen of voorkomen juist dat iemand naar binnen kan sluipen. Of wilt u Wanneer u snel een slotenmaker wilt spreken kunt u bellen met 0490646837  Met onze spoedservice is een monteur binnen 5 minuten naar uw huis of bedrijf onderweg. Ook voor het beter beveiligen van uw huis of het vervangen van uw deurbeslag of sloten kunt u bij onze monteur terecht. Onze spoedservice is 24 uur per dag bereikbaar!

Autodeuren openmaken

Hoe kom ik mijn auto in zonder sleutel? Met enige regelmaat ontvangen wij deze vraag. Sleutels vergeten, sleutels kwijt, sleutels in de auto laten liggen… het gebeurt ons allemaal wel eens. Maar wees gerust, het is eenvoudig en schadevrij op te lossen. Kortom, een autodeur openmaken zonder sleutel is onze specialiteit. Een auto openbreken lijkt heel lastig, maar de professionele handen van de slotenmakersunie biedt uitkomst. Bij de slotenmakersunie.be werken wij op een duidelijke manier. Wij hebben lage voorrijkosten en lage andere toeslagen zoals avond of weekendtarief. Het openen van een autodeur kost €99,- exclusief btw.

Onze pluspunten

  • Prijzen altijd duidelijk en inclusief factuur
  • (Her)stofferen op ambachtelijke wijze
  • Caravan of boot kussens stofferen
  • Reinigen van uw bank of stoelen

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan en vergelijk deze met andere stoffeerders

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze video's op Youtube